Uskomme, että jokaisella on vapaus ilmaista itseään muodin kautta. GW Galleria on olemassa, koska haluamme levittää positiivisuutta ja itseluottamusta hemmotella omaa tyyliäsi välittämättä muiden mielipiteistä. Täällä GW Galleriassa annamme jokaiselle mahdollisuuden löytää tyylinsä ja intohimonsa sisustussuunnitteluun.

GW Gallerialla on parhaat vaihtoehdot kaikille. Tarjoamme laajan valikoiman vaatteita ja huonekaluja, jotka sopivat kaiken ikäisille ihmisille. Löydä täydellinen, kun teet ostoksia täältä. Kaupassamme etusijalla on mukavuutesi, ja siksi olemme luoneet nurkan niille, jotka haluavat rentoutua kumppaninsa myymälässä. Voit myös jättää lapsesi leikkikehäämme, jotta voit tehdä ostoksia helposti.

Odotamme henkilökuntamme olevan eniten majoitettuja ihmisiä, joita koskaan tapaat. Jos tarvitset jotain, kerro heille siitä, niin he auttavat mielellään.

Käy kaupassamme tänään! Löydät meidät osoitteesta Kivihaantie 14 65300, VAASA, ja meillä on ilmainen pysäköintipaikka autolla matkustaville. Olemme helposti löydettävissä, koska olemme suoraan bussipysäkin vieressä.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla ei ole aikaa käydä kaupassamme, voit mennä sen sijaan verkkosivustollemme ja selata saatavilla olevia tuotteita. Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme ja palveluistamme, voit vierailla verkkosivustollamme osoitteessa www.gw-galleria.fi.

Etsi valikosta Ota yhteyttä -vaihtoehto. Napsautettuasi sitä siirryt toiselle sivulle, joka sisältää tekstiruudut, joihin sijoitat tarvittavat tiedot.

Sinun on annettava seuraavat tiedot:

  • Koko nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Yhteysnumero
  • Tiedustelu.

 

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä sähköpostiosoitteemme kautta, voit lähettää viestin osoitteeseen teppo.rasku@newsec.fi. Anna meille vähintään yksi päivä, jotta voimme palata sinuun. Koska myymälämme on kiireinen, henkilökuntamme ei pysty vastaamaan kysymykseesi välittömästi. Saatuamme viestisi lähetämme sinulle vahvistussähköpostin, jos vastaamme viestiisi.

Lähettää kyselysi lähettämällä seuraavat tiedot:

  • Koko nimi
  • Sähköpostiosoite. Varmista, että annat aktiivisen sähköpostiosoitteen, jotta näet vastauksemme nopeasti.
  • Yhteysnumero
  • Tiedustelu.

 

Tilaa meille

Jos haluat päivityksiä uusimmista tuotteistamme tai uutisistamme, voit tilata uutiskirjeemme, jotta voimme jatkuvasti ilmoittaa sinulle toiminnastamme ja tapahtumistamme. Tämä on myös hyvä tapa tietää tarjouksistamme ja alennuksistamme. GW Galleria menee suureksi myyntimme kanssa, koska haluamme asiakkaidemme mahdollisuuden ostaa tuotteitamme edulliseen hintaan.

Sinun tarvitsee vain antaa meille seuraavat tiedot tilataksesi meidät:

  • Koko nimi
  • Sähköpostiosoite.
Theme: Overlay by Kaira ©GW Galleria 2020
©GW Galleria 2020