LIIKKEET

GW Galleria: Store tuntia sinun pitäisi tietää

GW Galleria on yksi harvoista kaupoista, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuotteita eri tuotemerkeiltä edulliseen hintaan. Tarjoamme tuotemerkkien uusimmat tuotteet, jotka antavat asiakkaillemme tyydyttävän ostokokemuksen. GW Gallerian tavoitteena on tulla Suomen ykkösluoteista. Siksi teemme aina parhaamme saadaksemme uusimmat muotitrendit, joita asiakkaamme pitävät. 

GW Galleria koostuu ystävällisestä, mukavasta ja vieraanvaraisista henkilökunnasta. Vierailijat kaikkialta tulevat myymäläämme ostamaan hienoimpia tuotteita eri tuotemerkeiltä. Olemme ylpeitä siitä, että tarjoamme parasta asiakaspalvelua ja laadukkaita tuotteita.

Tuotteet ominaisuus läpi laadunvarmistuksen varmistaa, että ei ole mitään vahinkoa. Tämä säästää sekä meidän että asiakkaidemme aikaa. Tyytyväisyytesi ja kätevyyteesi on meidän ensisijainen täällä GW Galleria! Ota selvää, milloin voit vierailla alla olevassa osiossa.

Kun olemme auki

Aika, jolloin myymälämme on avoinna, vaihtelee päivän tapahtuman tai loman mukaan, mutta tavallisina päivinä myymälämme on aina avoinna koko viikon. Ei ole väliä päivä pysähdyt myymälässämme, olet aina tervetullut!

Tässä ovat GW Gallerian aikataulut: 

Uudenvuodenpäivä

Koska juhla toivottaa uuden vuoden yleensä kestää aamuun asti, GW Galleria on avoinna vain puoli päivää. Tämä antaa henkilökunnallemme lisäaikaa levätä. Voit vierailla myymälässämme klo 13.00–19.00.

Toukokuun päivä

May Day vietetään joka 1 toukokuu, ja tänä aikana, GW Galleria liittyy hauskaa. May Day tunnetaan myös nimellä Walpurgis Night Suomessa, ja se on yksi suurimmista vapaapäivistä maassa. Yliopisto-opiskelijat ovat hyväksyneet tämän suositun yläluokan juhlan 1800-luvun lopulta lähtien. Toukokuun aikana GW Galleria on avoinna klo 9.00–14.00 ja muihin ostajiin, jotka saattavat joutua ostamaan tarpeensa. 

Juhannuspäivä

Juhannuspäivä on aina pidetty lauantaina 20.6.–26.6.1995. Kokkot ovat yleisiä juhannuksen juhlan aikana, ja niitä pidetään joko järvenrannalla tai meren rannalla. Koivujen oksat sijoitetaan usein etuoven molemmille puolille toivottamaan vierailijat tervetulleiksi. 

GW Galleria on avoinna aamuisin, ja se on suljettu koko iltapäivän ajan. Kauppamme aukioloajat ovat klo 9.00–13.00.

Itsenäisyyspäivä

Suomen itsenäisyyspäivä on 6.12. Se on Suomen itsenäisyysjulistuksen juhla Venäjältä. GW Galleria on avoinna koko päivän, joten ihmiset voivat juhlia ystäviensä tai rakkaidensa kanssa. Käy myymälässämme klo 9.00–19.00 ja osta mitä tarvitset itsenäisyyspäivän juhlimiseen.

Theme: Overlay by Kaira ©GW Galleria 2020
©GW Galleria 2020