INFO

GW Galleria Ostoskeskus: Mall info ja päivitykset

Nauti koko päivästä kanssamme. GW Galleria -ostoskeskuksessa on puhtaat ja täysin kalustetut kylpyhuonekojut, ilmastointi, liukuportaat, hissit ja paljon muuta. Meillä on myös luotettava ja ystävällinen turvallisuus- ja vieraanvaraisuushenkilöstö. He ovat asianmukaisesti koulutettuja ja tietoisia hätätapauksissa kaikissa turvallisuus- ja hätätilanteissa.

GW Galleria -ostoskeskus: Sijainti ja ostoskeskuksen aukioloajat

Tule käymään nyt! GW Galleria -ostoskeskus on vain lyhyen ajomatkan päässä Vaasan keskustasta, joten sieltä on helppo mennä kaupungin ulkopuolelle.

GW Galleria -ostoskeskus sijaitsee strategisesti Kivihaantiessa Helsingissä. Sinne pääsee julkisilla liikennevälineillä (paikallisbussi nro 8), joka pysähtyy aivan ostoskeskuksen vieressä. Yksityisautolla matkustaville ostoskeskuksissa on myös ilmainen suuri pysäköintialue.

Osta perushyödykkeitä, parasta sisustusta ja lahjaideoita, uusimpia muoti- ja teknologiatrendejä, herkullisia ruokia ja paljon muuta! GW Galleria -ostoskeskus tarjoaa myös hauskoja ostoskeskuksia koko perheelle.

Yhdessä kauppiaiden ja liikekumppaneiden kanssa GW Galleria -ostoskeskus toivottaa sinut ja perheesi mielellään tervetulleeksi viikon jokaisena päivänä! Voit tehdä tuottavan ostosmatkan arkisin klo 10.00–20.00 ja hauskan perhepäivän lauantaisin (klo 10.00–18.00) ja sunnuntaisin (klo 12.00–18.00).

GW Galleria Ostoskeskus: Ilmoitukset

Päivitetään gw Galleria -ostoskeskuksen julkisilla ilmoituksilla täältä! Nappaa jännittäviä tarjouksia ostariiltamme ja liikekumppaneiltamme. Merkitse kalenterisi tuleviin ostoskeskusmyyntiin joka kausi. Voit myös selvittää tulevia ostoskeskusaktiviteetteja ja tapahtumia GW Galleria -ostoskeskuksessa.

Theme: Overlay by Kaira ©GW Galleria 2020
©GW Galleria 2020