Galleriassa tapahtuu

GW Galleria -ostoskeskus: Myynti ja tapahtumat galleriassa

Pidä mieleenpainuva päivä kumppanisi kanssa tai hauska perhepäivä lastesi kanssa GW Gallerian ostoskeskuksessa! Nauti ruokia ja janoa juomia kohtuuhintaan Wine and Dine GW Galleria Promon kanssa.

Täytä vatsasi parhailla ainesosilla valmistetuilla ruokia suoraan Helsingin tiloilta. Tarjolla on laaja valikoima ruokia, kuten modernia kasvisruokaa ja värikkäitä salaatteja, herkullisia piirakoita ja jälkiruokia, palogrillattuja pihvejä, kaloja ja luonnonvaraisia ​​riistaa sekä muita vuodenaikojen erikoisuuksia. Merkitse kalenterisi unohtumattomaan ateriaan 22. lokakuuta (torstaina) – 25. lokakuuta (sunnuntaina).

Tulevat tapahtumat, työpajat ja messut GW Gallerian ostoskeskuksessa

Saa parhaan ostoskokemuksen koko perheen kanssa GW Gallerian ostoskeskuksessa, kun osallistut erilaisiin ostoskeskuksen tapahtumiin, samoin kuin yksinomaisiin työpajoihin ja messuihin! Katso, mitä tulevina kuukausina tapahtuu.

GW Gallerian karnevaali: 18.-20. Syyskuuta 2020

Tule nauttimaan lasten kanssa GW Gallerian karnevaalilla! Tämä on ainutlaatuinen kokemus, jonka GW Galleria -ostoskeskus on saanut aikaan tämän vuoden 18. syyskuuta (perjantai) – 20. syyskuuta (sunnuntai).

Nauti erityyppisistä ajoista, kopeista, aktiviteeteista ja erityisohjelmasta kaiken ikäisille lapsille. Aloita hauska perhepäivä kasvomaalin ja väliaikaisten tatuointikohteiden yhteydessä. Bond koko perheen kanssa erilaisilla aktiviteetteilla, sekä karnevaalipeleillä ja ajeluilla.

Saat nopeita leikkauksia lapsille ilmaiseksi. GW Galleria Carnival -sarjassa on myös paljon muita ilmaisia ​​tarjouksia ja muita mielenkiintoisia herkkuja!

Voit jopa olla vuorovaikutuksessa ponien ja muiden ystävällisten eläinten kanssa Aava Warblerin kotitilalta. Älä unohda pysyä erilaisissa esityksissä kunkin päivän lopussa. GW Galleria Carnival on ylpeä esittelemällä kuuluisan taikurin Kimmo Erkkilän taikuusnäytöksiä ja ilmapallonäyttelyitä, Enmin ja yhden miehen orkesterin upeaa tuotantoa ja monia muita!

Tallenna päivämäärät ja suunnitelma mahtavaan viikonloppuun koko perheen kanssa GW Gallerian ostoskeskuksessa!

Mielenterveyden tietoisuuden viikko: 4.-10. Lokakuuta 2020

GW Galleria -ostoskeskus juhlii yhteistyössä Helsingin paikallisviranomaisten kanssa mielenterveyden tietoisuuden viikkoa 4. lokakuuta (sunnuntaista) 10. lokakuuta (lauantai). Tilaisuuden mukaisesti olemme suunnitelleet ja järjestäneet viikon mittaisen tapahtuman, jossa voit molemmat pitää hauskaa ja oppia koko perheen kanssa.

Osallistu merkitykselliseen toimintaan, kuten aikuisille tarkoitettuihin foorumeihin, koulutuspeleihin lapsille ja muihin asioihin niiden välillä. Osallistu hauskaan ajoon, jolla lisätään tietoisuutta ja varoja useille hyväntekeväisyysjärjestöille Helsingissä. Messuille järjestetään myös tuotteita mielenterveyttä käsittelevien ryhmien ja järjestöjen tukemiseksi.

Meillä on myös erilaisia ​​paikallisia taiteilijoita ja bändejä, jotka on asetettu esiintymään mielenterveyden tietoisuuden viikon juhlissa. Pidä mielekäs päivä yhteisön kanssa GW Gallerian ostoskeskuksessa. Emme voi odottaa tavata sinut siellä!

Pudota GW Gallerian ostoskeskuksen vieressä nyt!

Tule käymään nyt! GW Galleria -ostoskeskus on vain lyhyen ajomatkan päässä Vaasan keskustasta, joten on helppo mennä kaupungin ulkopuolelle julkisella tai yksityisellä liikenteellä. Sinun ei tarvitse huolehtia myös pysäköintitilasta, koska ostoskeskus tarjoaa ilmaisen ja turvallisen pysäköintialueen ostajille. GW Galleria -kauppakeskus löytyy osoitteesta Kivihaantie, Helsinki.

GW Gallerian ostoskeskukseen pääsee helposti paikallisella bussimatkalla (bussi nro 8), joka pysähtyy suoraan ostoskeskuksen viereen. Täällä GW Gallerian ostoskeskuksessa sinulla ja perheelläsi on paras ostoskokemus joka viikonpäivä!

Osta päivittäistavaroitasi ja muita perustarpeitasi arkisin klo 10.00–22.00. Voit myös viettää hienoa päivää perheen kanssa lauantaisin (klo 10.00–18.00) ja sunnuntaisin (klo 12.00–18.00).

GW Galleria -ostoskeskus: Keskustele kanssamme!

GW Galleria -kauppakeskus antaa sinulle parhaan ostoskokemuksen Helsingissä, ja se ylpeilee vertaansa vailla olevasta asiakaspalveluhenkilökunnastaan ja miehistöstään tarjoamiemme korkealaatuisten tuotteiden ja palveluiden lisäksi. Kauppakeskuksen henkilökuntamme koostuu ystävällisistä, mukavista ja vieraanvaraisista työntekijöistä, jotka ovat valmiita auttamaan sinua kaikessa.

Hanki viimeisimmät uutiset ja päivitykset GW Gallerian ostoskeskuksesta tilaamalla yksinoikeudeltamme postituslistamme. Tutustu tuleviin myynteihin ja tarjouksiin, samoin kuin uusimmat tuotteet ja tuotteet ostoskeskuksessa. Liity vain lähettämällä sähköpostia osoitteeseen teppo.rasku@newsec.fi.

Oletko kiinnostunut liittymään osaksi GW Galleria -perhettä? Voit kysyä vuokra-asuntoistamme ja muista huolenaiheista sähköpostitse tai puhelimitse. GW Gallerian ostoskeskuksen edustaja vastaa mielellään ja auttaa sinua kyselyssäsi mahdollisimman pian.

Theme: Overlay by Kaira ©GW Galleria 2020
©GW Galleria 2020