Ostokset ovat todella antoisia aktiviteetteja, mutta ne voivat olla vaarallisia säästöillesi samalla. Saatat löytää tarvitsemasi tavarat kaupasta, haluamasi esineet tai jopa ne, joita et edes tiennyt haluavasi, mutta ne ovat nyt myynnissä ja sinulla on oltava ne. Ennen kuin huomaatkaan, olet jo käyttänyt enemmän kuin aiot, asioihin, joita et edes aio ostaa. 

Pidä lompakkosi takaisin koteloonsa! Tässä on joitain viisaiden ostajien vinkkejä, joiden avulla voit säästää rahaa ja löytää erittäin tyytyväinen kaikkiin ostoihisi. Pidä nämä vinkit mielessä seuraavaa ostosmatkaa varten: 

Älykkään ostajan opas ostosten tekemiseen

 

  • Tee luettelo 

 

Ennen kuin aloitat ostosmatkasi, muista luetella kaikki tarvitsemasi. Jos sinulla on luettelo mukanasi, keskittymisesi luonnollisesti kiinnittyvät asioihin, jotka todella tarvitset ostamiseen, jolloin sinulla on vähemmän todennäköistä käyttää tarpeettomasti. 

 

  • Rajoita mukanasi olevaa käteistä

 

Jos ostamisen aikana on vaikea hallita itseäsi, on parasta tuoda vain tarvittava määrä käteistä aiottuun ostokseesi. Tämä temppu auttaa sinua rajoittamaan ostoksissasi käyttämääsi summaa.

 

  • Vertaa kauppoja

 

Jos on useita myymälöitä, jotka myyvät haluamaasi tuotetta, on viisasta tarkistaa, kumpi myy sitä halvemmalla. 

 

  • Suunnittele matkasi

 

Ostokset ilman suunnitelmaa voivat johtaa tarpeettomasti stressaavaan tilanteeseen. Ilman suunnitelmaa voit jäädä vaeltelemaan kauppaan samalla, kun olet alttiina lukemattomille houkutteleville sopimuksille. Suunnittele etukäteen ostopaikka, jotta et pääse tähän hankalaan tilanteeseen. Tällä tavoin voit suorittaa ostoksesi vaivattomasti. 

 

  • Älä osta, kun olet henkisesti epävakaa

 

. Voimakas tunteiden muoto voi heikentää arvostelukykyäsi. Varmista, että olet parhaassasi tilassa, kun teet suuren ostoksen. 

 

  • Jos olet epävarma, laita lompakkosi alas.

 

Tässä on temppu, joka sinun on muistettava aina, kun menet ostamaan tarvitsemasi tai haluamasi asiat: Jos se saa sinut epäilemään, se ei ole sen arvoinen. 

 

  • Varo myyntiä 

 

Myynti käytävä voi olla vaarallinen paikka impulssiostajille. Saatat ajatella, että teet älykkään päätöksen ostamalla tuotteita myytävänä. Ja vaikka tämä on totta joissakin tapauksissa, myynti voi myös saada sinut uskomaan, että sinun on “hyödynnettävä” tilaisuutta, joka voi johtaa tarpeettomiin tuotteisiin ostoskorissasi. 

 

  • Tunne tarjouksesi

 

Etsi parhaita tarjouksia kaupasta, tietenkin, sillä ehdolla, että se on ostoslistallasi. 

 

  • Nukuta se ensin. Jos

 

ostat jotain, mitä todella haluat ja josta nautit, kirjoissamme ei ole koskaan väärin. Tuotteen ostaminen, josta pidät vain hetkeksi, ei kuitenkaan ole paras tapa tehdä viisas ostospäätös. Temppu päättää, mitkä ostot ovat sen arvoisia, on mennä kotiin ja nukkua se pois. Jos heräät seuraavana aamuna ja haluat silti tavaran kauppaan, sinun pitäisi vain palata takaisin ja ostaa se. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira ©GW Galleria 2020
©GW Galleria 2020