Valmistaudu hauskoihin alennusten metsästys- ja alennuspäiviin, kun GW Galleria aloittaa tämän vuoden odotetuimmat päivät 3 päivän myynti!

Tapaa suosikkimyyjiäsi kadulla omilla myymälöillä kauppakeskuksessa ja pisteet parhaista löytöistäsi.

Tässä on joitain kioskeja, joilla on yksi parhaista ostosalennuksista:

Bangkok Fashion Outlet liittyy 3 päivän myyntiin outlet-myymälän kanssa. Sen päämyymälä sijaitsee lähellä BTS Skytrain Surasakin asemaa. Se on Bangkokin ensimmäinen alennusmyymälä, jolla on yli 500 thaimaalaista ja kansainvälistä tuotemerkkiä.

Tämä muotiliike aikoo tarjota hulluja tarjouksia huippuvaatemerkkeistä ja kengistä. He tarjoavat kampanjoita ja jopa 90%: n alennuksia valituista vaatteista ja jalkineista. 

Bangkok Fashion Outletilla on myös erikoistarjouksia ja etuoikeuksia ulkomaisille vierailijoille, kuten tervetuliaislahjoja ja käteisseteleitä. Älä unohda kirjautua sisään pohjakerroksen vastaanottotiskille ja varmista, että tuo passi!

Jim Thompson Outlet ei todellakaan menetä tätä suurta ostotapahtumaa. Sen tärkein tehtaanmyymälä, joka sijaitsee Bangkokissa Sukhumvit Soi 93: ssa, voi ostaa laadukkaita silkkituotteita.

Jim Thompson Thai Silk -vaatemerkki tarjoaa kampanjoita ostosmyynnin aikana, ja edulliset metsästäjät voivat nauttia jopa 50%: n alennuksista kaikista Jim Thompsonin kauniista silkkimekoista ja muista vaatteista.

Voit ostaa myös niiden kangasta metreittäin, silkistä tehtyjä lifestyle-tuotteita ja erilaisia ​​silkkitarvikkeita, kuten lasten silkkileluja, solmioita, huiveja, vaatteita ja kuvakehyksiä.

Amarin Fashion Plaza tulee olemaan myös heidän omien vaatetustensa ympärillä. Heidän pääostoskeskuksensa sijaitsee lähellä Chit Lomin BTS-asemaa Bangkokissa. Tehtaanmyymälässä on laaja valikoima huonekaluja, koruja, elektroniikkaa ja thaimaalaisia ​​käsityökaluja erittäin alennettuun hintaan.

Amarin Plazalla ei ole suuria vaatetus- ja jalkinebrändejä eikä muita ylellisiä etikettejä. Mutta heillä on laadukkaita miesten ja naisten vaatteita, joista budjettitietoiset ostajat varmasti tarttuvat. Heidän suuret tarjouksensa ja irtotavaralennuksensa ovat ehdottomasti syytä pudota.

Premium Outlet Hua Hin -kaupat myyvät hienoimpia muotoilumuoteja ja tuotenimiä. Meille järjestetään miesten, naisten ja lasten vaatteita. Heillä on myös urheilukenkiä sekä laukkuja ja matkalaukkuja.

Et tule pettymään ostotavoitteissasi myynnin aikana. Löydät melkein kaikki johtavat kansainväliset suunnittelijat ja tuotemerkit vaatteista, vaatteista, urheiluvaatteista ja uimapukuista, alusvaatteista, farkuista, lasten muotiista, naisista, miehistä ja lapsista, laukkuista, matkalaukuista ja niin edelleen.

Ole valmis käteisellä ja luottokortillasi, koska kaikki myymälät ovat avoinna klo 12.00 asti, jotta voit tehdä ostoksia sydämesi mielestä tai kunnes pudotat! Älä unohda tuoda ystäviäsi, koska voit pitää tauon, nauttia erilaisia ​​ruokia kauppakeskuksen ympäri ja palata sitten shoppailuun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira ©GW Galleria 2020
©GW Galleria 2020