On normaalia, että ostoskeskukset ovat täynnä koko ajan. Ihmiset jakavat saman tunteen kuin sinä, jotka haluavat rentoutua ja rentoutua pitkän päivän jälkeen. Saadaksesi parhaan hyödyn ostoksistasi, ole tietoinen käyttäytymisestäsi ja kiinnitä huomiota käyttäytymiseen vieraiden ihmisten ympärillä.  

Täällä GW Galleriassa tiedetään tarjoavan sinulle parhaan ostoskokemuksen, jota olisit voinut pyytää! Nyt on sinun vuorosi tehdä osasi noudattamalla näitä alla lueteltuja ostoskeskuksen perusetikettejä. 

Kurita lapsiasi

Et halua viettää päivääsi yrittämällä riidellä lapsesi kanssa saadaksesi heidät parhaasta käytöksestään. Kauppakeskuksessa käymisen pitäisi olla hauska kokemus molemmille. 

Älä anna kurittoman lapsesi häiritä muita ihmisiä, jotka haluavat vain rentoutua ja nauttia olostaan ​​kävelemällä. Jos et pysty rauhoittamaan heitä, vie heidät muualle, missä voit puhua heille kunnolla ja auttaa heitä ymmärtämään luomansa tilanteen. 

Tarkkaile vauhtiasi

Voit kävellä hitaasti ostoskeskuksessa, mutta ei keskellä polkua, jossa kaikki vain vauhdittavat edestakaisin. Etkö halua olla se henkilö, joka estää kaikkia menemästä määränpäähänsä? 

Harkitse kävelemistä sivuilla antaaksesi tilaa muille, joilla voi olla kiire tai vain kävellä nopeasti. Lisäksi olet turvassa törmäämästä ihmisiin, jos kävelet seinän lähellä. 

Tämä koskee myös liukuportaita. Yleinen sääntö on, että seisot oikealla ja kävelet vasemmalla puolella. Ole tarkkaavainen ympäristösi suhteen koko ajan.  

Pysäköi oikein

Olet innostunut menemään ostoskeskukseen ja ostamaan unelmoimasi mekon, ja me saamme sen. Mutta se ei anna tekosyytä sille, ettet pysäköi kunnolla, koska sinulla on kiire. Varmista, että autosi on varatun tilan sisällä ja että se on hyvin linjassa. 

Säästä riittävästi tilaa molemmilta puolilta, jotta sinä ja toinen auton omistaja eivät vahingossa osu toistensa autoon ovea avattaessa. Ole huomaavainen ja tarkkaavainen koko ajan. Älä koskaan pysäköi vammaisille varattuihin tiloihin. 

Puhu pehmeästi

Vaikka olisit ulkona, julkiset tilat eivät ole tarkoitettu huutamaan tai korottamaan ääntäsi, kun puhut jonkun kanssa. Keskustele pehmeällä tavalla. Etkö halua ihmisten kuulevan henkilökohtaisia ​​tarinoitasi? 

Vältä huutamista, jos näet kaupassa myös jonkun tuntemasi. Kävele vain heidän luokseen ja napauta varovasti selkää saadaksesi tietää läsnäolostasi. Jotkut ihmiset saattavat ottaa sen väärin, kun he kuulevat jonkun huutavan ostoskeskuksessa yhtäkkiä.

Pidä ovia

Ei haittaa olla mukava pitää ovia toisille. Aina kun tulet ostoskeskuksen sisäänkäynnille tai kauppaan, jos tiedät, että joku seuraa sinua heti perässä, pidä ovi auki, kunnes hän voi sulkea sen itse. 

Vältä sisäänkäyntiovien tukkeutumista ja astu sivuun, jos haluat hetken katsoa jotain ulkopuolelta. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira ©GW Galleria 2020
©GW Galleria 2020