Raha ei kasva puille! Harjoittele älykkäitä ostoksia näiden vinkkien avulla.

Vältä ostoksia kyllästyneenä

Jos sinulla on paljon aikaa käsissäsi ja etsit jotain tekemistä, kannattaa välttää kauppakeskusta. Muussa tapauksessa tuhlataan rahasi asioihin, joita et tarvitse. 

Sen sijaan, että menisit lähimpään kenkäkauppaan tai vaatekauppaan, voit kutsua ystäväsi hauskaan toimintaan, kuten käydä museossa tai nauttia ratsastuksista huvipuistossa.

Tee ostoksia oikeiden ystävien kanssa

On hienoa tehdä ostoksia ystävien kanssa, jotka tarjoavat rehellisiä mielipiteitä siitä, mitä sinun pitäisi ja mitä ei pitäisi ostaa, niiden sijasta, jotka kehottavat sinua ostamaan uusimmat tai kalleimmat tuotteet. Vältä käymästä kaupoissa sellaisten ystävien kanssa, jotka haluavat käyttää rahaa, tai niiden kanssa, joita alennukset helposti heiluttavat.

Vertaa tavaroita eri kaupoista

Aina kun näet jotain, mistä pidät, vältä menemästä suoraan kassalle uloskirjautumista varten. Käy eri kaupoissa, jotka myyvät samanlaisia ​​tuotteita, tai käy tukkukauppiailla nähdäksesi, mikä kauppa tarjoaa edullisimman hinnan. Voit myös tarkistaa verkkokauppasivustot, jos niillä on etsimäsi. 

Varmista, että sinulla on käytetty erilaisia ​​vaihtoehtoja ennen ostoksen tekemistä, varsinkin jos tuote on kallis.

Poistu myymälästä, jos et ole varma ostamisesta.

Jos et pysty päättämään, haluatko ostaa tuotteen, kannattaa aina poistua kaupasta ensin. Voit vain palata takaisin, jos päätät myöhemmin, että haluat ostaa sen. Tämä antaa sinulle aikaa miettiä mitä haluat ilman käytävän jatkuvasti roikkuvia myyjien painostuksia. 

Lisäksi se estää sinua käyttämästä rahaa tarpeettomiin esineisiin, joita et yleensä ostaisi.

ostoksia sesongin ulkopuolella

TeeTuotteita tarjotaan huomattavasti edullisempaan hintaan, kun se ei ole sesongissa. Esimerkiksi takit ja takit ovat halvempia kesällä, kun ihmiset yleensä kiirehtivät ostamaan uusimman uimapuvun. Samoin kesävaatteet ovat halvempia talvella, kun myymälät ovat täynnä paksuja villapaitoja ja turkkeja.

Haggle, jos sinun on pakko

Jos epäilet tuotteen olevan hintansa arvoinen tai siinä on vikoja, yritä käydä kauppiaan kanssa halvemmalla hinnalla. Et kuitenkaan voi tehdä tätä useimmissa ostoskeskuksissa, koska niiden asettamat hinnat ovat jo kiinteät. Katson, että voit kokeilla tätä säästökaupoissa tai basaareissa.

Osta pieninä määrinä

Tämä koskee ruokaostoksia, joissa suurimmalla osalla ostoksiasi on viimeinen voimassaolopäivä. Hedelmät ja vihannekset häviävät nopeasti, joten on järkevää ostaa vain se, mitä tarvitset viikolle, ja tehdä vain uusi matka, kun tarvikkeet loppuvat. 

Osta tavaroita suurina määrinä, jos ne voidaan jäädyttää tai joilla on pitkä viimeinen käyttöpäivä. Muussa tapauksessa rajoita ostoksesi siihen, mitä voit kuluttaa ajoissa.

Älä osta, kun olet nälkäinen. Päädyt

ostamaan enemmän kuin aiot, jos vierailet kaupoissa tyhjällä vatsalla. Ennen kuin lyöt supermarketiin tai ostat uusia vaatteita, varmista, että olet syönyt lounaasi, jotta vältät liikakulutuksen. 

Osta laadukkaita tavaroita

Vaikka myynti ja alhaiset hinnat ovat houkuttelevia, säästät paljon rahaa ostamalla korkealaatuisia tuotteita kalliista hinnasta huolimatta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira ©GW Galleria 2020
©GW Galleria 2020