Pandemia on muuttanut jokapäiväistä elämää ihmisistä. Jos ahtaat ja täynnä olevat tilat tuovat tunnetta mukavuudesta ja lämmöstä aikaisemmin, sitä pidetään nyt tapana tarttua virukseen. 

Täällä GW Galleriassa asetamme etusijalle turvallisuutesi ja hyvinvointisi. Siksi olemme keksineet pieniä protokollia, jotka pitävät sinut turvassa samalla, kun samalla voit pitää hauskaa!

Sosiaalinen etäisyys 

Täällä GW Galleriassa haluamme ylläpitää sosiaalista etäisyyttä sekä henkilöstölle että asiakkaille. Kannustamme ihmisiä pitämään 6 metrin etäisyydellä varmistaaksemme, että he eivät ole kantaman sisällä, kun joku aivastaa tai yskää. Jokaisessa kauppakeskuksen myymälässä on merkinnät, jotta ihmiset voivat helposti seurata protokollia. Nämä toteutetaan kassoilla ja mukavuushuoneissa. 

Naamioiden ja kasvosuojainten käyttö 

Yksi tärkeimmistä käytäntöistämme on naamion ja kasvosuojusten käyttö. Kukaan asiakas tai ostoskeskuksen henkilökunta ei ole vapautettu tästä säännöstä. Varmistaaksemme, että jokainen on turvassa viruksen tarttumiselta, vaaditaan nenän ja suun peittäviä kolmikerroksisia lääketieteellisiä naamioita ja kasvosuojaimia. 

Saapuessaan kauppakeskukseen turvallisuus tarkistaa jokaisen näistä varmistaakseen, että protokollaa noudatetaan. Kukaan, joka ei noudata tätä vaatimusta, ei saa tulla kauppakeskuksen tiloihin. 

Kauppakeskuksen kapasiteetin rajoittaminen 

Niin paljon kuin GW Galleria haluaa majoittaa kaikki asiakkaamme, haluamme myös asettaa etusijalle kaikkien kauppakeskukseen menevien ja sieltä lähtevien turvallisuuden. Tämän varmistamiseksi rajoitimme kauppakeskuksen kapasiteettia. Tällä hetkellä jokaisessa kaupassa saa olla vain 5 henkilöä. 

Lämpötilan tarkistus 

Ennen kuin kukaan pääsee kauppakeskuksen tiloihin, vartijat tarkistavat asiakkaiden lämpötilan. Kukaan, jonka lämpötila on yli 37,8, ei saa mennä sisälle. Lisäksi asiakkaille, joilla on oireita, kuten yskä ja flunssa, kielletään myös pääsy sisälle. 

Lapset ja vanhukset eivät pääse kauppakeskuksen tiloihin

. Alle 21-vuotiaat ja yli 50-vuotiaat asiakkaat eivät pääse kauppakeskuksiin, koska he ovat alttiimpia viruksen saannille. Turvallisuus pyytää tunnuksia saapuessaan kauppakeskukseen tarkistaakseen, ovatko asiakkaat ikärajan alapuolella. 

Muita ohjeita, joita asiakkaat voivat noudattaa

  • , on yksi tehokkaimmista tavoista estää viruksen tarttuminen käsien pesu. Muista, että ennen kuin syöt tai kosketat kasvojasi, tee siitä tapana puhdistaa kätesi. Puhdista huolellisesti sormien ja käsivarren sivujen välissä. 
  • Käsien pesemisen lisäksi kasvojen koskettamisen välttäminen voi myös vähentää tartunnan riskiä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira ©GW Galleria 2020
©GW Galleria 2020